Goji berry fidanlığı’na hoş geldiniz

           Mucize meyve  goji berry  

            – Goji berry  ağacının  ve meyvesinin yetiştirilmesi ile ilgili her türlü bilgi paylaşımını sağlamak için Web sitemizi  kurduk. Dünyada bu alanındaki gelişmeleri titizlikle takip ediyoruz.

            – Bu meyvenin çeşitleri, hastalıkları, zararlıları ve bakımı hakkında burada güncel bilgiler de bulabileceksiniz.

            –  Bahçesinde ,balkonunda  kendi yiyeceği  taze goji berry meyvesini  yetiştirmek isteyenlere yardımcı olmak temel hareket noktamızdır.

            – Türkiye’nin her yerine  kargo ile   fidan gönderimi, danışmanlık ve anahtar teslimi bahçe kurma hizmetini başlattık.

            -Goji berry meyvesinin fiyatlarını mali yönden dar gelirli halk kesimlerinin  de  rahatlıkla tüketebileceği bir noktaya getirmek için büyük çaba gösteriyoruz .

          – Ayrıca güz zeytini, aronia, dikensiz böğürtlen, ahududu ve hünnap  gibi temininde güçlük çekilen meyve   fidanlarını da çoğaltma çalışmalarımız  devam etmektedir.

          – İstedik ki kendi Goji berry’sini yetiştirmek isteyen doğa severler kafalarındaki  soru işaretlerinin hepsine bu sitede  yanıt bulabilsin. Bunun için yabancı kaynaklı sitelerden kopya almak yerine on ikinci yılına girdiğimiz   üretim çalışmalarımızdan  çıkardığımız  kendi tecrübelerimizi  paylaştık.

            – Doğal  organik ve sağlıklı gıda tüketimi günümüzde insan sağlığı açısından hayati derecede önem taşımaktadır. Goji berry sağlıklı yaşam için önemli bir yer tutmaktadır.

Goji Berry